Dagens outfit; Chinos + kort jacka

Hoppas ni har det toppen. Det är liksom sommar nu -jag kan nog inte bara fatta det riktigt. Det är kanske för att det går i ”hundra-nitto-knyck” här på jobbet men även privat. Superkul såklart men igår hann jag knappt äta på hela dagen. Bra för bikinisäsongen-urdåligt för huvudet! Direkt efter jobb var det grillning på dagis och vi landade (…läs kraschlandade!) hemma kl 19. Ett glas med; ½ iskallt vitt och ½ mineralvatten, på träddäcket i kvällsolen med glada barn som vattnade växter, cyklade och hoppade stutsmatta blev min räddning. Underbara sommar! Bjuder er idag med några bilder från igår. Lyckades nämligen matcha ihop två nya plagg och jag kännde mig både fin och bekväm. Kan liksom inte bli bättre ellerhur? Urgamla chinos köpta på HM i Danmark och min nya korta jacka från Desigual. Skärpet är köpt till mannen med tillhörande orange näsduk -men han är inte riktigt lika begastrad i oragnge som jag *skratt* 😉 !!!  

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Dagens outfit; Chinos + kort jacka”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *