Vårt trädäck; del 2

Ifredags lovade jag Irene att visa en mer övergripande bild på vårt träckdäck från köket. Dessa hittade jag i ett gammalt inlägg. Då relativt nygjort (…fyra sommrar sedan!) Här hade förra familjen trädgårdsland och ett fast fönster från köket. När vi putsade om huset satte vi istället in en dörr och jag kan intyga att detta är vår favoritplats i 20-talsvillan, alla kategorier! Men våra loungemöbler är inte längre lika vita som på bilden. Men jag älskar dem ändå. Vita urban-stolar från Ikea känner ni igen. De känns nästan som en modern klassiker vid det här laget…   

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Vårt trädäck; del 2”

  1. Se där ja, tror faktiskt jag sett dom innan! Jättefint! Och tack för att du gjorde dig besväret att leta fram bilderna! Det funkar uppenbarligen med sådant staket till en 20-talsvilla! Ska fundera vidare så får vi se vad vi kommer fram till. ”Klassikerstolarna” har jag också!
    Ha en skön kväll!
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *