Landscape of Skåne.

En av mina favoritfärger är gult. Inte undra på att jag njuter och inspireras, när jag susar runt ute på vägarna här i skåne. Bilden tog jag på motorvägen mellan Höllviken och Malmö i fredags och visst är naturen i sitt esse just nu. Kan vi inte stanna klockan en vecka eller två? Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

8 Comments

  1. Hej!
    Här uppe i Stockholm-Uppsala-regionen har vi inte fått det så fint ännu. Du är välkommen upp om en vecka eller två så kan du få dra ut på njutningen något. 😉
    /AnetteR

  2. Ah vackert! Har fastnat rejält för gult jag med! Funderar på att plocka gult som accent i källaren. Förresten, blev så inspirerad av dina färgglada rosa brallor när vi träffades så jag slog till på ett par gröna. Så tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *