Landscape of Skåne.

En av mina favoritfärger är gult. Inte undra på att jag njuter och inspireras, när jag susar runt ute på vägarna här i skåne. Bilden tog jag på motorvägen mellan Höllviken och Malmö i fredags och visst är naturen i sitt esse just nu. Kan vi inte stanna klockan en vecka eller två? Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

8 Comments

  1. Hej!
    Här uppe i Stockholm-Uppsala-regionen har vi inte fått det så fint ännu. Du är välkommen upp om en vecka eller två så kan du få dra ut på njutningen något. 😉
    /AnetteR

  2. Ah vackert! Har fastnat rejält för gult jag med! Funderar på att plocka gult som accent i källaren. Förresten, blev så inspirerad av dina färgglada rosa brallor när vi träffades så jag slog till på ett par gröna. Så tack för tipset!

  3. De där rapsfälten är lyser verkligen! Rätt in i ögonjäkeln! Ja – naturen är hääärlig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *