Snygga budgetkrukor.

I helgen svängde jag förbi Plantagen för att uppdatera hemmet med lite grönt. Ska ärligt erkänna att jag tycker det är svårt att hitta gröna växter som känns hållabara och samtidigt lite roliga. Det slutade med att en stor häftig kaktus -samt en cocktailtomatplanta (oj…långt ord!!) till köksfönstret fick följa med hem. Personligen tycker jag det är urhäftigt med slitna terracottakrukor. De har fått ett rejält uppsving under vinter. Men de krukor som säljs i butikerna är i regel nyproducerade och har inte den fina ”patina-looken” som jag personligen gillar. Till min stora glädje hittade jag istället dem här infärgade terracottakrukorna, som har en ursnygg ljusgrå färg. Visst är dem läckra?! Finns i flera storlekar och med fina fat. Priser från typ 29kr. Ja, då fick ni lite kruktips så här -fredagen den 13:e april. Hoppas ni får en fin och lyckosam dag! Jag ska nog köpa mig ett gäng trisslottor. Tror jag har turen på min sida idag 🙂 !!! Må så gott! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

Skärbräda och grytunderlägg i kork kommer från Ferm-living.

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

2 Comments

  1. De krukorna ser riktigt snygga ut 🙂 Jag är inte så förtjust i terracottafärgen, men dessa krukor är helt klart värda att spana in. Tack för tipset! Trevlig helg! Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *