Hjälp mig bli bättre.

Vad passar väl bättre att börja måndagen med en skön tävling. Från och med idag och en vecka framåt, har du chans att lägga vantarna på en av vinterns hetaste accessoarer i designvärlden. Ingen har väl missat telefonluren som Hollywoodkändisarna går runt med -och en del bloggare också för den delen. Ljudkvalitén kan jag intyga är toppen och dessutom tar den bort 99% av skadlig strålning som våra smartphones utsöndrar. POP Phone från Native Union passar såväl till Iphone, Androider, datorer och Ipads. Allt du behöver göra är att svara på;

 1. Vad önskar du se mer av här på www.roombysofie.se framöver?
 2. Inget måste men, jag skulle bli SÅ glad om du vill uppmana dina läsare, alternativt vänner på FB om tävlingen. Fler chanser för mig att ta reda på vad jag kan göra bättre här på bloggen…

Tävlingen pågår t o m. 27/2 kl 12.00. I potten ligger en rosa POP Phone från Native Union. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Bild: Frida Ramsted, Trendenser.se

15 reaktioner på ”Hjälp mig bli bättre.”

 1. Hej Sofie!

  Jag gillar när vi får se vad du gör i ditt jobb, men skulle gärna förstå mer hur du tänker. Så om du kan/kommer ihåg, förklara gärna. Liksom, varför soffan här och varför den färgen där. Jag tycker Karin (http://www.studiokarin.blogspot.com/ och http://husohem.se/New-Bloggar/Redaktionsbloggar/Inredning/inredningsarkitektkarin/) är väldigt bra på detta men du har en annan stil som jag verkligen gillar, så vore kul att veta mer hur en yrkesman tänker. Lite mer tutorial liksom! Har delat den grymma tävlingen på facebook också!

  Hoppas du har en skön måndag!
  Emma

 2. Hej Sofie!
  Jag ser gärna mer reportage kring de homestyling- projekt du har igång med bra tips och idéer kring de val du gjort vid stylingen och varför det passade just där=) För oss som ”hobby-inreder” är alla små tips kring hur vi kan göra våra hus vackrare välkomna!!
  Tack för en bra blogg=)
  //Maria

 3. Hej Sofie!
  Ååå, en sån där lur har jag spanat på ett bra tag 🙂 Jag skulle vilja se mer från 20-talsvillan, älskar din stil och är så nyfiken på hur du fixar hemma hos er. Tycker din Blogger är perfekt som den är annars.
  Hälsningar Victoria

 4. Hej Sofie, vad fint du fått här! Keep up the good work, vill jag säga. Ser väldigt mkt fram emot att se hur din studio/ateljé/kreativa underbara plats kommer att växa fram. Ge oss gärna små glimtar av hur arbetet fortgår, hur du tänker och hur det går. Det är roligt att läsa om hur andra genomför sina projekt, inte bara för att se resultatet utan för att bli allmänt peppad att gå igång med grejer. Och pepp är du bra på! Mera sånt!
  KRAM/Stina.

 5. Hej Sofie!

  Jag vill gärna se fler glimtar av ditt inspirerande hem. Tips på inredningsshopping är något som få bloggare tar upp, var hittar ni alla dessa skatter? Sedan är det alltid spännande att följa dina stylingprojekt och dina tankar kring inredning. Hoppas detta var till hjälp!

  Hälsningar
  Hanna

 6. Vilken härlig sida detta kommer att bli! Jag skulle gärna vilja se mer före och efterbilder. Ett enkelt sätt att få i gång fantasin. Vi vanliga ”dödliga” kör ofta fast och vet inte vad vi ska göra, då passar detta perfekt!

 7. Hejsvejs! Jag tycker ju att din blogg är himla bra nu och något jag gillar lite extra är.. att hänga med bakom kulisserna (även om jag gjort det på riktigt..) och jag gillade verkligen ditt inlägg om hotell-känsla, sånt som är enkelt att ta till sig är bra. Jag ska slänga in ett litet tips om tävlingen på bloggen! kram Lovisa

 8. Hej!

  Tycker att det är väldigt bra redan men som du säger man vill ju alltid utvecklas och alla vill ju se olika saker lite beroende på vart i livet man är för tillfället.

  Jag gillar när jag kan lära mig att tänka lite själv, vart jag kan köpa saker tycker jag att jag har hyfsad kläm på. Men hur man kan möblera ett rum på olika sätt, vad man kan göra för ett compact living, hur du tänker med färger och varför, före och efter bilder, hur man med enkla och billiga medel kan förändra, olika stilar och tidsepoker…

  Den där rosa luren skulle passa mig perfekt. Man kan fråga alla jag känner varför jag behöver en sån. Jag har ju en mobil med touchscreen.. och ja min kind och mitt öra liksom vill lägga på luren. Så ofta får jag ringa upp igen och igen.. och igen. Det är nästan så att jag är sugen på att gräva fram en gammal Nokia 5110 eller nåt.

  Hoppas på tur!
  Kram Terese

 9. Rosemarie Brunner

  Hej Sofie. Jag säger det igen, är helt imponerad av allt du lägger upp på din hemsida. Du är så duktig, det jag vill se mer av är just bilder från dina olika uppdrag och prisvänliga produkter som passar ens hem. Jag vill gärna oxå se bilder från ditt hem:) kram på dig

 10. Hej!
  1. Det jag skulle vilja se mer av är var du hämtar din inspiration till dina jobb och arbetet kring detta. Sen tycker jag att du ger jättebra tips så dem vill jag också se mer utav!
  2. Delar länken på fb 🙂

 11. Hej!

  jag önskar jag kunde få se mer av budgettips och enkla förändringar. Självklart är dina projekt intressanta men det skulle vara ännu bättre men lite mer förklaring på varför du gjort si och så.

 12. Hej!
  Tycker din blogg är så härlig.
  Skulle gärna vilja ha lite tips på design-klassiker som är värda att investera i.
  Verkar som att du har full koll på dessa 🙂
  Ha en bra dag!
  /Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *