svanen 2.0

Blev glad när jag igår såg något riktigt påhittigt! Ja, jag fick liksom titta två gånger. Vadå tänker du kanske? Jo, kolla lite närmre på bilderna så förstår du vad jag menar. Svanen -har blivit ”hottad” med träben. Lite vilda-västerna -ellerhur? ”Mathsson-Wegner” möter Jacobsen, typ. Nej, ingen stol som finns i produktion, ännu varjefall, utan bara någon som vågat leka lite med vår tids mest moderna och populära möbel. Vad säger du, tycker du svanen är fin med träunderrede? Bilderna och massor av annan härlig inspiration, hittade jag som vanligt inne hos denna duktiga bloggerska.

Kram på er och fortsatt trevlig kväll! //Sofie


Bilder: Birgitta Wolfgang Drejer

5 reaktioner på ”svanen 2.0”

 1. Allt och/eller Inget

  På ett sätt gillar jag den men på ett annat sätt så blev känslan liksom fel. Man är ju så van att se den på ett visst sätt, så det handlar nog mest om en krok i hjärnan 😉

 2. ja, denne har jeg sett några ganger.
  tror nok jeg gillar originalen best.
  men det er jo lov å "provosere" litt! 🙂 hihi!

  beste hilsner
  fra
  Åpent^hus

 3. Proforma - Irene

  Kul och lite vågat att göra om en sådan ikon och den passar jättebra in i miljön. Men jag föredrar nog originalet ändå… och den hade gärna fått stå hemma hos mig. 🙂
  Kram

Kommentarer är stängda.