kärlek till ett skåp.

För lite sen flaggade jag för att Ikea skulle släppa ett Billy vitrinskåp i två nya färger och att jag väääldigt gärna önskade mig ett i gult. Kommer ni ihåg? Idag när jag kom hem låg några sköna bilder i ett pressmeddelande och dem vill jag dela med er. Visst är skåpet bara SÅ fint? ”Vilken-färgklick-till-ett-vardagsrum-som-plötsligt-av-någon-anledning-blivit-helt-svart-och-vitt” Ja, jag menar förstås mitt egna!!!!! Skåpen kommer säljas under våren i begränsad upplaga i färgerna gult och grönt. En fågel på ikea, viskade i mitt öra att de redan börjat säljas på Kungens Kurva i Stockholm. Kanske ska ta med mig ett hem på torsdag. Hjälper du mig att bära Susann?

Nä, nu blir det att förbereda både det ena och det andra. Mycket är det som händer imorgon, både på jobbfronten och privat. Ses imorgonbitti igen!
Kram // Sofie

Pressbild: Ikea

2 reaktioner på ”kärlek till ett skåp.”

Kommentarer är stängda.