[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

8 Comments

  1. Grattis Ebba! Sofie, du har bloggkärlek att hämta inne hos mig. Kram!

  2. Grattis Ebba! Hoppas hela familjen mar bra! Foljer bloggen – kan daremot inte klicka mig in pa belysning… jag haller pa att dra sladdarna i vart nybygge och behover lite tips hur man bast ljus satter trappor och kok.. Jatte spannande att folja dina aventyr! Hoppas vi ses nagonstans i varlden igen nan gang :)Kram Johanna

  3. Grattis Ebba! Hoppas hela familjen mar bra! Foljer bloggen – kan daremot inte klicka mig in pa belysning… jag haller pa att dra sladdarna i vart nybygge och behover lite tips hur man bast ljus satter trappor och kok.. Jatte spannande att folja dina aventyr! Hoppas vi ses nagonstans i varlden igen nan gang :)Kram Johanna

  4. Nu funkade det… : ) Nu ska jag lasa dina inlagg om belysning!

  5. Vilken sötnos! Ja, tiden går så himla fort… Kram!

Comments are closed.