På väg mot…

Idag styr jag kosan mot Helsingborg igen. Dags för kampanjskyltning av Apoteket Björnen. ”En skön höst” är temat och självklart blir det varma eldiga inslag och några detaljer från naturen. På tal om naturen, här ser ni mig in action i lägenheten jag Daniella gjorde förra veckan. Att jobba med Daniella var otroligt roligt och givande. Hon är expert på att att använda just naturen, kolla bara in den häftiga grenen hon hade med sig en morgon. Alla bilder på lägenheten kommer ni kunna se HÄR och HÄR och HÄR i veckan. Ha en bra start på måndagen! Kram //Sofie

Bilder: Daniella Witte

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

4 Comments

 1. oj så fint!!

  Helsingborg är min hemstad, så Välkommen hit 😉

 2. Otroligt läckert med stubbarna…
  Måste fundera vidare på det 😉
  Kramen.

 3. Åh, ny skyltning på G, kul! DÅ kommer jag få en bra anledning till att ta en lunchpromenad i stan snart… 🙂 /Nellie

 4. Jag är otroligt nyfiken var kuddarna kommer ifrån som finns i soffan?
  /Hanna

Comments are closed.