Jag har ju inte visat min…

Godmorgon! Tack för att ni kikar in och tack för era söta kommnentarer.

Det är otroligt roligt att öppna bloggen och se att ni lämnat några spår eller en lite hälsning efter er :))) Idag får ni en bild på mig och min nya ännu kortare ”hair-cut”. Frisyren (…och ett par nya sneakers!) var nog det sista jag tog med mig från Danmark. Som ni ser är det megakort på ena sidan och högt uppe huvudet. Jag trivs verkligen super i det och jag känner mig liksom uppdaterad inför hösten om ni förstår. Redo att lämna min mammaledighet bakom mig, redo för nya utmaningar…

Nu blir det en lugn solig frukost på trädäcket. Barnen är hos farmor och farfar och visst hann jag och mannen med en middag på stan igår kväll, efter att vi packat upp kartonger, måla det vita brädgolvet i vardagsrummet… Här går det i ett som ni märker :))) Kram //SofieBilder: [room] by sofie

11 reaktioner på ”Jag har ju inte visat min…”

  1. Åh så snyggt! Jag har typ samma klippning men har svårt att få till stå-håret!! Så det bli ofta liggande. Coolt det med men undrar om du har tips på bra stylingprodukter?
    Kram christin

  2. StinaTooMuchInspiration

    Sitter just och känner mig lite rastlös och uttråkad. Kanske dags att boka frisörbesök – skitsnygg frilla!
    Ses snart 🙂

  3. Hej ! Är en hyfsat ny läsare och "känner" dig inte så väl, men måste bara säga vilken grym frisyr! Riktigt snyggt!

Kommentarer är stängda.