Planering pågår…

Bild: Mr Perswall

Efter dagens datorhaveri har det fått bli kvälls/och nattarbete. Efter en långweekend i Sverige har jag lite att ta igen och dagen har tillbringats hemma med uppackning, tvätt och annat husligt arbete. Just nu sitter jag och planerar för mina krönikor/blogginlägg i Ystads Allehanda och jag tyckte denna fototapet symboliserar så bra. Visst är den läcker? Lite annorlunda kalender att dekorera hallen med. Vill påminna er om de dagar det är tyst här på [room] by sofie-bloggen, ska ni klicka in HÄR för att läsa min andra inredningsblogg. Och än en gång ber jag er snällt, uppdatera gärna era blogglistor med HEM-bloggen. Addresen är; http://blogg.ystadsallehanda.se/hem/
Kika in efter lunch igen. Då bjuder jag på härlig uteinspiration. Så länge kan ni HÄR (på sidan 4-5) läsa min artikel om bröllop från lördagens HEM-bilaga. // Kram Sofie

1 reaktion på ”Planering pågår…”

 1. Jenny www.mrperswall.se

  Hej,

  Vad roligt att du skriver om vår tapet, den är en riktig favorit och precis som du skriver perfekt att ha i hallen för att ha koll på hela familjens aktiviteter!

  Ha det fint,
  Jenny Martinsson
  Mr Perswall

Kommentarer är stängda.