En takterass att ta igen sig på…

Godmiddag på er, får jag väl nästan säga! Vi var uppe tidigt idag så det är väl därför magen redan börjar kurra. Ja, det var upp och iväg av bara farten, då Ebba skulle med dagis till skogen. Såå just nu njuter jag av lite välbehövlig lugn och ro, medans lillan sover. Några bra magasin väntar och jag ska strax parkera mig i solstolen här på uteplatsen, framför havet.
Men det är något visst mysigt med små balkonger och takterasser. Kanske är det närheten till folket, staden och pulsen som gör att jag attraheras. Massor med fin inspiration från Leva & Bo. Mina favoriter är hängmattan från Granit, planteringsbordet från Offect och sjögräsmattorna de använt på golvet. Inköpslista hittar du HÄR.


Foto: Joachim Belaieff

1 reaktion på ”En takterass att ta igen sig på…”

  1. Formelle Design

    Ser riktigt härligt ut! Är så roligt att få inreda ute med.

    //Johanna

Kommentarer är stängda.