Mot Helsingborg

Godmorgon på er!
Vad har ni för er på dagarna egentligen? Är ni ute och mellandags-shoppar eller förbereder ni för morgondagens festligheter kanske? Här är det nog lite både och skulle jag säga. Idag beger jag mig dock mot vackra Helsingborg för inredningskonsultation. Det är ju bara såååå roligt att jobba lite, (…med betoning på lite!) nu när jag är på hemmaplan. Jag ska i eftermiddag ta mig an en stor sekelskiftsvåning på dryga 170kvm, wwwiii! Det är något visst med de här luftiga och ljusa lägenheterna som ibland får mig att vilja ha en lägenhet i stan och ett sommarhus på landet, istället för ett hus då, ja ni förstår nog vad jag menar. Här kommer inspiration och kolla vad träluckorna och den randiga tapeten gör för att mjuka upp det vita i köket. Me like 🙂

För alla er nya läsare så bor jag i Aarhus i Danmark, och är för närvarande hemma med vår lilla Esther som är åtta månader.
Ha en bra dag!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Mot Helsingborg”

 1. Kakelugnsfotot var HJÄLP så fint – så skulle jag vilja ha det! 🙂

  Önskar dig ett Gott Nytt År! 🙂

 2. lycka till med uppdraget idag. har du fått hem dina lakan än? vill ha rapport om kvaliteten på dem om jag ska trycka på köp-knappen.

 3. STILinredningochdesign.blogspot.com

  Oj oj oj ja, jag förstår precis vad du menar. Älskar gamla luftiga lägenheter:)

  Gortt nytt år
  Kram madde

 4. Hei, og godt nyttår, Sofie.
  Nå er jeg endelig på nett igjen, etter oppussing og flytting til vårt nye hjem. Det vil snart komme bilder……….
  Jeg har litt problemer med entreen, men det går seg nok til.Kanskje du har noen entre-tips??
  Kram, Sylvia

Kommentarer är stängda.