GOTT NYTT 2011


Hej nytt år och godfortsättning!
Hoppas ni firade in det nya året ordentligt igår kväll/natt. Vi fick en timme eller två tillsammans innan festligheterna bröt ut i kräksjuka, hjäääälp!!! Klockan 21 hade jag bäddat ner min familj, vita klädseln på soffan låg i tvättmaskinen, och plastpåsar var utstationerade runt om i huset, inte mycket att göra. Senare avnjöt vi friska den möra dubbelmarinerade oxfilén och ett riktigt gott rödvin. Själv har jag klarat mig …än sålänge! Håll tummarna 🙂

Nu ska jag promenera ut med min kusin för att andas lite frisk luft…
Önskar er ett riktigt GOTT 2011.


Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”GOTT NYTT 2011”

  1. Nog är det underligt att magsjuka dyker upp vid de mest opassande tillfällen – själv har jag lyckats få det två julaftnar på rad för några år sedan… Lagom kul när alla andra smorde kråset..! 😀

    Andas in MYCKET friskluft så kanske du klarar dig ifrån sjukan! 🙂

  2. Så skönt att slippa det, hittills! Njut av promenaden! Här är det isbana så jag ger mig inte ut… 🙁

  3. Gott nytt 2011! Hoppas det blir ett "fab" år och att vi ses snart igen på någon mässa eller något bloggevent under året!

    Många kramar
    Frda

Kommentarer är stängda.