Vårinspiration från H&M Home


Bild: HM Home
I denna härligt stylade fåtölj drömmer jag om att ta emot våren.

Det gröna sköna gräset och dem cerisa färgerna gör mig varm och upprymd samtidigt. Underbar bild från H&M Home. Klicka HÄR och inspireras av alla deras stilar och nya kollektioner,

Inredningstips: Ett enkelt sätt att uppdatera sitt hem är att förändra med textilier. Tex i badrummet, byt färg och mönsterkombinationer, badrummsmatta samt piffa med enkla ljuslyktor i matchande färger. En liten blomma på handfatet eller grenar i en golvvas från naturen gör underverk.


Bild: HM Home

5 reaktioner på ”Vårinspiration från H&M Home”

 1. Fina stylingbilder hos H&M, jag ska nog beställa påslakan därifrån:)

  Läste reportaget om dig i Metro Bostad:) Bra reklam för dig och din fina blogg!

  Vi hörs, hade varit trevligt med en lunch eller fika snart! Kram

 2. Härliga inspirationsbilder!

  H&M kan verkligen det här med färger, och eftersom jag älskar färg så är jag glad att de började med inredning! Jag har fortfarande inte köpt något från deras hemmakollektioner, men det kommer jag definitivt att göra i vår!

 3. Hej hej!
  Hoppas allt är bra med dig!?
  De där gröna handdukarna har mina korpgluggar spanat in. 😉 Så läckra!
  Skulle kunna styla om badrummet i den färgen men det drar ju så mycket med sig. 🙂

  Fina tips du kommer med. Som alltid!

  Nu ska jag ta mig ett avslappnade bad. 🙂

  Kram Malin I&D

Kommentarer är stängda.