Happy Advent


Bild: [room] by sofie
I morse anlände jag med min familj i Singapore. Vi möttes av ett härligt klimat, 30 grader och denna fantastiska juldekoration på flygplatsen. Megakulor och paket på golvet (…tror det skulle få plats 20 pers i de stora kulorna.) Just i denna stund tänkte jag, varför inte i Sverige? Visst är vi lite fega i vårt avlånga land eller är det bara min uppfattning?!! Ofta tror jag vi begränsar oss själva…

Inredningstips: Ta ut svängarna och markera vad det är du vill uttrycka. Väljer du en inredningstil (…typ 50-tal) gå hela vägen. Du får då en helhet och bättre effekt av det du vill förmedla!

Med denna bild önskar jag er en fortsatt trevlig söndag!
Kram Sofie

9 reaktioner på ”Happy Advent”

 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Vilka underbart läckra julkulor. Singapore – det låter varmt och skönt. Hoppas ni får det bra!

 2. Absolut!
  Vi är fega!
  Det behövs lite vågade inredningar och ideér!
  Ha det så mysigt!
  Kram Anna

 3. Love and be proud

  TUSEN TACK, Sofie!!! Julgranskulorna var bedårande vackra!!! 🙂 🙂 De kom fram idag och jag längtar tills julgranen står på plats!!! Hoppas du och familjen får massa med underbar tid tillsammans!!! /kram

 4. CreativeActivity - Sandra

  Jag är inte ett dugg avundsjuk, verkligen INTE!! *ljuger mig blå* 🙂

  Ha det underbart!!

Kommentarer är stängda.