Happy Advent


Bild: [room] by sofie
I morse anlände jag med min familj i Singapore. Vi möttes av ett härligt klimat, 30 grader och denna fantastiska juldekoration på flygplatsen. Megakulor och paket på golvet (…tror det skulle få plats 20 pers i de stora kulorna.) Just i denna stund tänkte jag, varför inte i Sverige? Visst är vi lite fega i vårt avlånga land eller är det bara min uppfattning?!! Ofta tror jag vi begränsar oss själva…

Inredningstips: Ta ut svängarna och markera vad det är du vill uttrycka. Väljer du en inredningstil (…typ 50-tal) gå hela vägen. Du får då en helhet och bättre effekt av det du vill förmedla!

Med denna bild önskar jag er en fortsatt trevlig söndag!
Kram Sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

9 Comments

 1. Vilka underbart läckra julkulor. Singapore – det låter varmt och skönt. Hoppas ni får det bra!

 2. Önskar dig en trevlig resa, hoppas ni får massor av sol och värme.

  Kram L

 3. Absolut!
  Vi är fega!
  Det behövs lite vågade inredningar och ideér!
  Ha det så mysigt!
  Kram Anna

 4. TUSEN TACK, Sofie!!! Julgranskulorna var bedårande vackra!!! 🙂 🙂 De kom fram idag och jag längtar tills julgranen står på plats!!! Hoppas du och familjen får massa med underbar tid tillsammans!!! /kram

 5. Jag är inte ett dugg avundsjuk, verkligen INTE!! *ljuger mig blå* 🙂

  Ha det underbart!!

Comments are closed.