Blogg via mobilen

Bild: [room] by sofie
I julveckan 17-24 dec har jag och min man; bröllopsdag, jag fyller år och så är det självaste julafton. Jag kan tycka det är svårt att komma på en riktigt bra sak att ge, men Martin kämpar med tre!!!

Igår kom han hem med en förtidig present till mig! Gissa om jag blev glad? Jag har önskat mig en ny kameramobil, med anledning att kunna uppdatera dig oftare här på bloggen. Och igår kom den, en liten läckerbit i snygg design (…inte helt oviktigt!!!) Nokia 6700 Classic chrome var namnet! Jaja, eller hur kan man säga att jag hjälpt mannen lite på vägen denna gången, haha!!!

Bilder: [room] by sofie
Nästa gång vi ses kommer det ett härligt inlägg (…kanske från mobilen) men från sydligare breddgrader! Glöm inte att tävla om fina disktrasor i inlägget nedan!

Ha en superskön helg och första advent!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Blogg via mobilen”

  1. Wow vilken fin present! Riktigt snygg mobil! Hoppas att ni får en riktigt mysig första advent! Kram

Kommentarer är stängda.