Såld under fotografering!

Denna helt magiska våningen i Malmö fick vi på Room by Sofie uppdraget att möblera och homestyla inför försäljning. En moderniserad sekelskiftslägenhet om inte mindre än 187 kvm. Men lyssna på detta; När vi var klara med stylingen (torsdag) publicerade jag en bild på mitt instagram @roombysofie En av mina läsare blev intresserad och undrade om lägenheten var till salu. Jag hänvisade till duktiga mäklaren Claudia Hamilton på Våningen o Villan och under själva fotografering (fredagen) dök hennes man upp i lägenheten. Dagen efter fick jag ett nytt meddelande på intagram där kvinnan meddelar att de köpt lägenheten. Vilken power! Håll tillgodo med några av de fina bilderna –som aldrig hann komma ut på Hemnet.

    

Bilder: via Våningen & Villan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *