Är du vår nya medarbetare?

Skärmavbild 2015-11-11 kl. 09.47.34

Nu söker vi på [room] by sofie ytterligare en INREDNINGS-STYLIST. Har du ett stort intresse för inredning, öga för att bygga rum och intressanta miljöer? Då är du kanske den vi söker.
Arbetsuppgifter
Som inrednings-stylist hos oss kommer du att jobba med homestyling samt göra muntliga styling-konsultationer. Hos oss kommer du få möjlighet att få utlopp för din kreativa förmåga. Vi inreder tomma hus och lägenheter inför försäljning. Du kommer att besöka och titta på nya bostäder tillsammans med kunder och mäklare. Därefter planera, packa och transportera möbler och rekvisita samt genomföra homestylingar. Du kommer också att vara delaktig vid fotografering. Tjänsten utgår från Lund.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av inredning och homestyling. Extra värdefullt är erfarenhet från mäklarbranschen och fotografering.
  • Har B-körkort
  • Har ett stort intresse för bild/foto och sociala medier.

Som person är du strukturerad, driven och självgående. Du kan fatta egna beslut och är inte rädd för att ha många bollar i luften. Vidare är du serviceminded och har lätt för att knyta kontakter. Din energi är hög och din kreativitet smittar av sig på omgivningen. För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta både självständigt och i team.

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Skicka CV, en kortfattad ansökan samt länk till eventuellt instagram / blogg och max fem bilder på inredningar, stillebens, installationer och / eller miljöer som du stylat. Märk ditt mail ”INREDNINGS-STYLIST och skicka till sofie@roombysofie.se innan den 15/4.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *