Hornbach

Förra veckan arbetade jag på uppdrag för byggvaruhuset Hornbach. Jag fick ett samtal från söta Weronica på marknadsavdelningen i Göteborg och redans från första minut kändes samarbetet energi-givande och utmanande. Jag fick i uppdrag att inreda ett stort tält på taket 9×12 meter och känslan skulle vara utomhusfest. Den vita bardisken tapetserades, tyska ölbord + bänkar pimpades med linnedukar, växter och heliumballonger. Hela veckan hade jag fantastiska eventbyrån One motion vid min sida och tillsammans utformade vi en stor lounge med hjälp av lastpallar. Med belysning, kuddar, korgar och fina äppellådor stylade vi upp tältet och på torsdagkvällen tog jag emot en engagerad publik som jag höll en 45 minuters inspiartions-föreläsning för. Vilken vecka vilket event. Tack!

623lounge 4 5 9

Bilder: room by sofie

2 reaktioner på ”Hornbach”

  1. Hej Sofie!

    Vet du om bord+bänkar finns att köpa hos Hornbach och vad de i så fall kostar? Jag kan inte hitta någon info på deras hemsida.

    Tack på förhand och tack för en mycket inspirerande blogg (som jag tidigare fått modella för ;))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *