Drömlägenheten.

homestyling

Under hösten har jobbat med flera stora lägenhets-renoveringar. Såväl badrum och kök har jag planerat och ritat från grunden samt ändrat planlösningar och gjort färgsättningar. Här är en av de som nyligen blivit såld. Igår fick jag ett fint mail från paret som köpt lägenheten. Och säg, hur glad blir man inte av ett mail som börjar så här; ”Hej! Tillslut hittade vi vår drömlägenhet och bara längtar till tillträdet! Lägenheten var verkligen toppen fint inredd och gav verkligen den ”bo” känslan som vi sökte. Vi fick via mäklaren på Erik Olsson infon om att det är du som är den duktiga stylisten”  Det värmer i hjärtat och för mig är det bästa betyget, att få feed-back direkt från köparna av ett stylat objekt! TACK!

15153611515353Styling_roombysofie_homestylingIMG_25521515366 1515352

Bilder: room by sofie och Erik Olsson

2 reaktioner på ”Drömlägenheten.”

  1. Så kul när någon tar sig tiden och verkligen talar om vad de tycker och ger en fin feedback. Det värmer otroligt som du säger och det är du värd duktiga Sofie!

  2. Haha vad roligt att du hade styla just den här lägenheten. jag såg den på Hemnet och blev helt kär! Men är fortfarande så ”naiv” att jag inte fattar när nåt är stylat 🙂 Riktigt jäkla snyggt i alla fall! Och den där mattan i vardagsrummet är ju HELT fantastisk! Skulle bli jättetacksam om du kunde berätta var den kommer ifrån! Tack för en grym och inspirerande blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *