Homestyling; Webbkurs lanserad.

Nu är min webbkurs i homestyling klar! Tjohooo! Den ligger ute till försäljning HÄR och du hittar såväl innehållsförteckning och en kort filmsnutt, där jag berättar varför jag börjat göra webb-kurser och vad min målsättning med kurserna är.

Homestyling-kursen passar dig som ska sälja din bostad och vill få ut så mycket som möjligt av din försäljning. Inom kort lanserar jag en grundkurs i ljussättning; Lilla belysningsskolan. Vad passar väl bättre nu när hösten knackar på dörren! Maila mig gärna om du har några frågor eller funderingar; sofie@roombysofie.se

Vill du vinna en webb-kurs? Då är det bara att; 1) dela denna länk på Facebook, Instagram eller skriva om det på din blogg. 2) Att du lämnar en kommentar om varför du vill läsa en webb-kurs. Tre st kurser ligger i vinstpotten, så sätt igång och dela denna nyhet med dina vänner och följare! Tävlingen pågår tom söndag 5 oktober 2014.

IMG_0601Skärmavbild 2014-09-20 kl. 09.57.15

Bilder: room by sofie

11 reaktioner på ”Homestyling; Webbkurs lanserad.”

 1. Åh vilken rolig tävling! Håller tummar o tår! Delade på min fb 🙂

  Länge har jag varit fascinerad av hur försäljningsvärdet på bostaden kan maximeras genom styling. Satt bänkad framför homestaging programmet femman sände för ett par år sedan o försökte då lägga allt på minnet. Mycket har jag använt mig av när vi sålt våra tidigare fastigheter men jag vill gärna lära mig mer tips o trix 🙂 Att kursen sedan är webbaserad passar perfekt för en heltidsarbetande småbarnsmamma 🙂

 2. Åh så kul att man har möjlighet att vinna en kurs!! Jag jobbar idag som mäklarassisten och är ute på endel konsultationer inför fotografering och visning, ibland även lite homestyling. Jag har ingen utbildning i detta utan bara ett stort intresse och hittar inspiration och tips på bloggar, instagram och pinterset. Men jag behöver absolut utvecklas och bli bättre på detta så jag hoppas verkligen på en vinst! Det skulle hjälpa mig massor! Tipar på min blogg! Kram

 3. Jag har delat på min fb, Annica Nilsson.

  Jag vill vinna för jag har faktiskt tänkt att bli mäklarassistent och då är det väldigt mycket inredning som står på spel för att det ska se fint ut när man fotograferar för visning eller försäljning. Sen vet jag att några av mina vänner ska sälja så det vore toppen om jag kunde hjälpa dem.

 4. Vilken dröm!!!
  Jag har inredning som största intresse och att få börja jobba med det, kanske först som ett kreativt komplement till mitt vardagsyrke som polis är min dröm.
  Jag har en annan inriktning än många andra då jag gärna blandar upp nya och fina designprylar med loppisfynd! Jag tycker om att visa på hur fina och personliga saker kan bli med lite ny färg och oväntade detaljer. En homestyling genom att utnyttja det kunderna redan har, men att med enkla medel pimpa och göra om gamla avlagda prylar, är min filosofi. Och även ett led i det ack så viktiga miljötänket! Jag har ett fåtal nyköpta grejer i min våning. Resten är ärvda eller fyndade möbler som jag gjort re-makes på. Exempel finns på mitt Instagram.

  Delar på FB och håller tummarna!!

  Kram

 5. Mina föräldrar har funderingar på att sälja sitt hus och då vore det toppen om man kunde få massor av tips hur man ska maximera vinsten vid försäljning. Jag gillar det jag har sett av din blogg hittills och det skulle vara spännande att få ta del av mer. 🙂 Hoppas !!!

 6. Åh vilken fantastiskt rolig tävling!

  Först och främst vill jag bara säga grattis till lanseringen av webbkursen, så kul! Min stora passion i livet är inredning och design, dock är det bara på hobbynivå, men jag skulle gärna vilja utveckla mitt skapande vilket din homestyling-kurs onekligen skulle hjälpa mig med. Min stora dröm är att någon gång våga satsa fullt ut på min hobby och då behövs det mycket kunskap i bagaget för att lyckas.

  Jag håller tummarna och hoppas på att turen är på min sida!

 7. Jag flyttade till Sverige i två år sen och du och din blogg var en av mina störste inspiration källa, för inredning men också för alla tips i Lund och områdes och för att lära mig svenska 🙂 Webbkursen skulle vara nästa steg: att utveckla mitt stort intresset i inredning och förbättra min förståelse i svensk språk. Det skulle vara så spännande!!!

 8. Pingback: Vann du en webbkurs i homestyling? | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *