Att vara sugen på något nytt.

Inför hösten lär jag behöva en rejäl inspirations-kick. Jag är lite trött på alla gråa pressbilder som dimper ner just nu. Det blir lite ”same same” om ni förstår vad jag menar. Det som är bra med att ha semester är att faktiskt få ett rejält avbrott. Att komma bort från allt vad färgsättning, möbler, inrednings-accessoarer heter, gör gott för inredningsögat. Det är så himla lätt att fastna, i precis samma hjulspår och inreda som alla andra, när vi ständigt matas med inredningsbilder på instagram, bloggar och glossiga magasin. I höst kommer jag inte besöka Formex. Jag kommer troligen resa någon dag till Europa och reka trender, tendenser och hitta inspiration i andra forum. Den här bilden inspirerade mig. Den kommer från Bolia. Vinrött. Wow, mustigt och lyxigt och ändå skandinaviskt på samma gång. Mer färg på väggarna, tack!

FY15_Scandinavia,-Arbor,-Comb,-Alveo,-Lean,-Servus_zoom

Bolia.se

5 reaktioner på ”Att vara sugen på något nytt.”

  1. Håller med dig till fullo – det känns som om det behövs något nytt nu. Själv håller jag på och målar ett rum lika mörkt som du gjorde ditt blåa, fast mer åt det gröna hållet.
    Det har varit mycket ”samma lika” under en lång tid. Blev riktigt glad över bilden från Bolia – just den där röda använde jag faktiskt till ett stylingjobb i slutet av juni. Underbart att se mer färg! Lycka till med webbkurserna!

    1. Sant Hildur! Den röda färgen är underbar. Kul att du redan testat den i ett projekt. Tack för pepp med kurserna, tänkt att jag ska ringa dig typ 100 ggr. Det gör jag nog inom kort. Kram kram

  2. Jättefin blogg du har. Väldigt inspirerande med före och efter. Tack! Har en liten fundering. Du säger att du ska åka till en stad och ”stämma lite i bäcken”. Undrar – i all välmening – om du kanske missuppfattat uttrycket?

  3. Jo, jag menade såklart att jag ska kolla av trender och tendenser, samla inspiration! Tack annars för fina ord Kerstin! Mvh Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *