Nya utemöbler.

8

Idag har jag och Martin påbörjat ett roligt projekt. Nämligen att tillverkar nya utemöbler. Nytt matbord med tillhörande bänkar är tanken att det ska bli. I november besökte vi Göteborg och blev inspirerade av utemöbler vi såg på ett torg. Jag knäppte några minnesbilder och vi har sedan dess varit överens om att det var något liknande vi skulle ha på vår terrass. Igår for Martin och köpte material och efter några timmars snickrande idag stod bordet klart. Det blev en maffig och rejäl pjäs, precis som vi förväntade oss. Vårt tidigare egendesignade möblemang hittar du i detta inlägget, då med en vitmålad stomme och med betydligt mindre dimension på virket. Nästa helg gör vi bänkarna som kommer ha samma konstruktion som bordet. På första bilden skymtar ni vår vita lounge-grupp ”Bubble Club” från Kartell.

3956

Bilder: room by sofie via Iphone

3 reaktioner på ”Nya utemöbler.”

  1. Så snyggt! Kul att ni tillverkar eget, mycket roligare och känns bättre i själen varje gång man sedan använder det 🙂 Ska ni måla eller behandla det på någotvis eller bara låta det få vara i sitt naturliga utförande?

  2. TACK! Verkligen kul att skapa själv. I helgen har vi gjort likadana bänkar. Vi kommer inte måla utan behålla de träfärgade. Det är tryckimpregnerat virke, men det grånar ju snabbt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *