Vinn kuddar från CarpetVista

I förra veckan inredde jag detta hus med härliga mattor och kuddar från Carpet Vista. De har ett enormt utbud mattor och har nu utökat sortimentet med fantastiska handgjorda kuddar. Kanske är du sugen på att ”vårstyla” soffan eller sängen med nya kuddar?  Då har du just nu chans att vinna det kuddset som du tycker är snyggast (värde 878 kr).

Det enda du behöver göra är att kika in HÄR och hitta ditt favoritmönster. Därefter lämnar du en kommentar där du skriver, vilka kuddar som du helst skulle vilja vinna och var du skulle placera de. Tävlingen pågår tom 13/4. Lycka till!

Villa Singer_CarpetVista_tävling_kuddarHomstyling_inredare_Villa Villa Singer_kuddar_tävling_Carpetvista IMG_0481

Villa SInger_inredning_inredare_ roombysofie

Bilder och styling: room by sofie

30 reaktioner på ”Vinn kuddar från CarpetVista”

 1. Om jag vinner, så hade jag gärna velat ha kuddfodral cvd8334. Jag tror att det svartvita mönstret hade gjort sig bra i vårt vardagsrum i vår nya lägenhet som vi får om en månad. I angränsande hall ska vi ha tapeten Trapez så kuddarna hade nog blivit pricken över i:et 🙂

 2. Hej!
  Jag hade valt de svartvita CVD8333 till vår nya utesoffa till altanen som är ljusgrå med svarta dynor, sen ska det bli blommor i toner från ljusrosa till rött. Tror jag blir läckert till vårt faluröda hus!

 3. Så fina! Jag blev väldigt förtjust i CVD8324, tror jag är inne i en turkos period just nu 😉 De skulle passa perfekt i vår kökssoffa så nu är det bara att hålla tummar och tår!

 4. Jag skulle gärna vilja vinna CVD8334 för att jag tror att de skulle passa perfekt i mitt sovrum. Kuddarna som nu ligger där, har hängt med alldeles för länge.

 5. Hej!
  De zebrarandiga kuddarna skulle vara SÅ rätt på mitt arbete på förskolan där de skulle glädja så väl stora som små. Har precis fått omtapetserat med en fin fototapet med djungeltema och kuddarna skulle vara så rätt i soffan i detta rum.
  Kramar från 3 fröknar och 17 små barn. 🙂

 6. Kanonfina dom hade passat perfekt i vårt vardagsrum tillsammans med vårt nya soffbord. Om jag vinner hade CVD8336 lyft hela rummet.

 7. Karin Stjärnkvist

  De svart-vita zebra-mönstrade kuddarna hade passat utmärkt i mina svarta Karin-fåtöljer!

 8. Ulrika Lindblom

  Jag skulle bli så himla glad om jag vann dessa kuddfordral, CVD8333. De hade lyft hela inredningen! Hoppas, hoppas!! 🙂

 9. Om jag hade turen att vinna så skulle jag vilja ha de zebrarandiga, CVD8336. De skulle göra sig väldigt bra på sägen, men skulle passa lika bra i resten av huset också eftersom basen är svartvit här, och faktiskt, de flesta av sakerna också 🙂

 10. Hej!
  Vilken härlig tävling och jag vill gärna vara med!
  Jag ska snart flytta och håller på att planera det och de fina svart/vit mönstrade kuddarna, CVD8334, skulle passa hur bra som helst i soffan!
  Nu håller jag tummarna! 🙂

 11. Hej!
  Jag skulle bli så glad om jag vann de fina zebramönstrade kuddarna (CVD8336). De skulle tillföra en lite vildare stil till våra soffor i vardagsrummet, där färgerna just nu är ganska neutrala med inslag av rosa. Hoppas, hoppas!

 12. Underbara kuddar! Jag har precis, efter åratal av längtande och suktande, äntligen beställt en Lamino-fåtölj (ek med grått lammskinn) till vardagsrummet. Vet att jag vill ha en svartvit kudde i den och CVD8334 hade ju varit så fin i den! Och så en i soffan för att matcha! Nu håller jag tummarna!!!

 13. Hej! De svartvita kuddarna med art.nr CVD8337 skulle jag om min familj gärna ha! Vi skulle placera kuddarna i våran soffa i vardagsrummet, som verkligen behöver en uppiffning!

 14. Helena i Uppsala

  De lila kuddarna är urläckra! De skulle passa i min TV-soffa eller också hos brorsdottern som älskar allt lila och dessutom just blivit med egen lägenhet. Vilken unik inflyttningspresent!
  BHKL1498

 15. CVD 8333 Puten med det Indiske mønsteret i sort hvitt, siden jeg elsker det grafiske uttrykket.
  De vil jeg ha i sofaen, for jeg elsker å ha masse puter der. Nå har jeg ” bare” tre, siden jeg fjernet 6 andre……… Så jeg har veldig god plass, til to til!!! 😉

 16. De vackra kuddarna CDV8329 skulle få pryda två av mina matsalsstolar. Härlig och pigg färg som skulle lyfta det annars så färglösa rummet.

 17. Jag skulle kunna skriva upp alla kuddar i kollektionen! Men nu väljer jag att nominera kuddarnaCVD8329, flyttar dom in till oss får de ligga i kottarnas läshörna!

 18. Jag och min sambo var på G att köpa hus. Mitt i husletandet kom jag in på en utbildning och planerna på hus får ligga på is i 3 år. I stället har vi bestämt oss för att göra om, med enkla medel, i vår hyreslägenhet och de här fina kuddarna skulle passa perfekt i soffan, CVD8324.

 19. Tänk om jag skulle vinna dessa fiiiina kuddar! matta CVD8324 föll jag pladask för, dels för mönstret, noga sytt i fina former. Dels för färgen. Underbar färg!! Den skulle få ersätta platsen i min soffa där bleka urtvättade fodral från det stora varuhuset får åka i sopen!

 20. Therese Goldstrand

  Jag skulle vilja vinna kuddfodralet CVD8331. Den sköna gröna färgen och den inspirerande mönstret hade passat sig fint på vår kommande uteplats. Vi har köpt hus och får tillgång först i juni. Då det är mycket invändig renovering som står på schemat hamnar uteplats och trädgård i bakgrunden. Då hade det varit skönt och ha något fint att vila ögonen på.

 21. Anna Sandström

  Jag skulle vilja vinna kuddfordral CVD8333, de hade gjorts sig bra i vår soffa tillsammans med några andra kuddar och den nya tapeten bakom soffan som snart kommer upp:)

 22. Jessica Hellström

  Mitt nya sovrum behöver en färgklick, de helt fantastiska turkosa kuddarna skulle verkligen göra sig bra i mina sköna fåtöljer
  CVD8324 – helt klart favoriten

 23. Nu när våren kommer och det är dags för inreda igen så passar dessa perfekt till vårt orangeri i vårt nya sommarhus. Det har stora fönster mot tomten och grönskan,lertegelgolv och en vintagetapet i en ljus nyans av grönt från Boråstapeter och då hade dessa varit perfekt CVD8331 och till det en massa härliga olivträd och blomster. Håller tummarna!

 24. Jag tycker alla kuddar var härliga med CVD 8325 fick mig att längta. Fin grå färg och de ser ut som riktigt hantverk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *