På besök hos…

styling_rombysofie_färg_belysning_soffa

Såhär kan det se ut när jag varit i farten 🙂 . Ja, detta är en del av ett inredningsförslag jag gjorde förra året. Ofta lämnar jag ifrån mig moodboard, färgkoder och inköpslistor -och sällan får jag se det färdiga resultatet. Här gjorde jag ett inredningsförslag på hall, kök och vardagsrum och fortfarande allt är inte riktigt på plats. En golvlampa samt ett soffbord i glas är på ingång. Idag har jag levererat ännu ett förslag till familjens ovanvåningen och snart löper en ”röd tråd” genom hela huset! SÅ fint har det blivit och det är roligt att jobba med kunder som litar på ens kompetens fullt ut. Mest nöjd är jag med den gröna färgen och lampan som vi placerade horisontellt på väggen. Och inte minst den vackra ghasghai-mattan som ger liv och bryter av mot den annars moderna inredningen.

styling_rombysofie_färg_belysning_soffainredning_roombysofie

Bilder: room by sofie

5 reaktioner på ”På besök hos…”

  1. Hej! Underbar grön kulör! Jag skulle också gärna ha färgkoden på denna! Vore jättesnällt om du kunde lägga ut den, då detta är precis den kulören jag tänkt mig i en hall i vårt hus. //Pauline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *