Styling in action.

Idag vankas fotografering av en lägenhet som jag och min praktikant Camilla inredde i fredags. En läcker vindsvåning (snart ute till försäljning HÄR) precis vid Johanneskyrkan i Malmö. Camilla är väldigt duktig och är till mycket hjälp. Hon lyckades även i fredags med bedriften att fånga mig ”in action” när jag riktade lampor. Den bjuder jag på 😉 !! Under tiden jag var i USA fick Camilla i uppgift att starta och formge en blogg. Hon pluggar Visuell Merchandising och HÄR hittar du hennes blogg om du är nyfiken.

Imorgon är vi på Bokorridoren och gör mäklarmonter. Hej ännu en fullspäckad arbetsvecka. roombysofie_inredare_homestyling_homestaging-roombysofie_homestaging_homestyling_inredare_

Bilder: Camilla Rikard och [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *