Dagens; inspiration

Dagarna är lite lätt kaotiska. Homestagingarna avlöser varandra och förra veckan gjorde vi ett jobb här i Lund, som jag inte hunnit visa och som redan är bortplockat från Hemnet och som ska tömmas snarast för snabb inflytt. Det är snabba turer ibland.

Mellan varven, försöker jag ta små pauser, speciellt nu när vårsolen är här. En stärkande kaffe är aldrig fel. Nedan njuter jag och Camilla i min nyinredda studio (…som jag heller inte visat här på bloggen!). Jag har så mycket material och bilder att visa er och jag hade behövt sitta en hel vecka och serverat er inlägg här på bloggen. Jag har heller inte visat vårt nya fina kök och öppna spisen som vi fått på plats. Mycket har hänt i Tjugotalsvillan. Igår var vi på Bokorridoren och gjorde monter till Mäklarhuset och vi hann även med att träffa en konstnär som jag nu kommer inleda ett samarbete med till homestaging av denna villa. Ett skyltfönster ska jag ta fram förslag på, Lundakontoret HÄR ska få sig en uppfräschning och imorgon påbörjar vi visningslägenheten i Lomma. Det verkar som det är i Mars allt händer. Kram / Sofie 

roombysofie_studioroombysofie_inredare_homestaging_homestyling_design_

Bild: room by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *