Att bli såld på…

Många tror att man som inredare fixar mycket hemma. Sant till en viss del. Men det kan också gå perioder när jag bara vill vila hemma och inte bry mig ett dugg om prylar och inredning. Det är ju det jag fyller mina vardagarna med. Efter min två veckor långa semester har jag dock ett sug efter förändring. Just nu är jag vansinnigt sugen på en mer eklektisk inredning hemma.

Kanske man skulle satsa på en härlig sänggavel i en mustig färg, mot en gråmålad vägg. Och en Etch-lampa lite nonchalant i taket? Snyggt som tusan. Som-pa-landet-i-stan-6Som-pa-landet-i-stan-3Som-pa-landet-i-stan-2

Bilder: Elle Decoration.se

1 reaktion på ”Att bli såld på…”

  1. Känner så igen mig. Ibland fyller man dagarna med så mycket färg o form att det inte räcker ända hem. Men även mina två veckor semester gav mig lust till förändring 🙂 Så flitig du är med dina blogginlägg – kul!! hälsningar från inredaren på åland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *