Inredningskurs

Veckan har varit rolig men lite lätt hysterisk om jag själv får summera. En av veckans höjdpunkterna var såklart inredningskursen som jag arrangerade i torsdags, i min nyinredda studio. Vi hade en jättemysig kväll och tjejerna som var här verkade nöjda.
Vill du komma hit på en inspirationsföreläsning samt workshop, så kommer jag hålla samma kurs den 27/3. Läs mer HÄR. Anmäl dig till min mail: sofie@roombysofie.se

20140216-081150.jpg

20140216-081220.jpg

Bilder: [room] by Sofie via instagram

2 reaktioner på ”Inredningskurs”

 1. Cecilia Milkovic

  Hej!
  Är intresserad av infomationen kring inspirationsföreläsningen i mars men länken ovan verkar inte fungera. Kan du möjligvis maila mig informationen?
  Tack på förhand
  MVH
  Cecilia

 2. Hej,

  Jag gillar din blogg jättemycket och kollar ofta in för att bli inspirerad. Dock kände jag att jag vill dela en länk gällande dom muggarna du har.
  http://www.expressen.se/gt/kristin-hemtex-stal-min-monsterdesign/
  Det är en god vän till mig som har gjort designen och hemtex har stulit mönstret och blånekar. Jag tänker att du är ju egenföretagare och kan säkert sätta dig in i Kristins situation, även om du inte är designer så vet du hur kämpigt det är när man är ”ensam”.

  Tack för en fin blogg!
  //Moa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *