Krokar på plats i köket.

Helgerna är bra. Då finns den där extratiden till småfix. Igår satte vi upp våra nya krokar till kökshanddukar. Hittade ”Sticks Hooks”Illums Bolighus förra helgen och jag är SÅ glad för designen OCH att jag av någon anledning inte sett krokarna tidigare. Det är lätt att ”äta sig mätt” och tröttna på inredningsdetaljer när man jobbar med det varje dag. Kul när det känns nytt, när man ska ta in det i sitt egna hem. Konstruktionen gör att du kan hänga handdukar på tre av pinnarna. Enkel design och funktion är min melodi. 

Idag har jag assistent-Louise till  hjälp. Vi ska jobba med att rigga studion inför kvällens livesända talkshow. Missa inte att kika in här på bloggen ikväll, klockan 20.00. Då börjar sändningen! Önskar dig en bra start på veckan!  // Sofie 

 

kök_krok_normannNormann_krok_HAY_KÖKVårtnyakökHAY_handduk_KÖK_krok_NormannKÖK_krok_Normann_handduk_HAY

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Krokar på plats i köket.”

  1. Så fint ert kök har blivit! Verkligen snyggt. Är allt klart nu? Vi hade hantverkarna hemma förra veckan. De skulle göra det sista, lägga en silikonfog mellan diskbänk och vägg. Men när de gjorde det lyckades de (fråga mig inte hur) med att krossa en kakelplatta. Så jag antar att de kommer igen då… Hehe.
    Å vad jag tycker om det där Asplundfatet! Varenda gång jag ser det hos dig tänker jag att jag måste köpa ett men sen blir det inte av. Köpte inte du det som julklapp till dig själv ett år? Smart! Låter spännande med liveblogg! Kram till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *