Sneak-peak…

I fredags homestagade jag och min praktikant Louise denna mysiga och välplanerade tvåa i Helsingborg. Snart hittar du den till försäljning hos MOHV. Mer svårfotograferad lägenhet var det dock längesedan jag skådade. bild (1)Hall_matta_carpetvista_homestaging_roombysofie

Ni vet när känslan i ett rum är grym och så kan man liksom inte fånga det på bild. Bjuder med blandade bilder där ni får se lite rekvisita, hur Wonderwall-tavlan och den fina patchworkmattan blev i rummet. Teakbordet är ett äldre fynd (…Erikshjälpen, likaså den Bauhaus-inspirerade arbetsstolen.)  Fler bilder när proffsfotograf varit på plats! 🙂

Nu ska jag åka och köpa köksstommar och sen blir det julskyltning med familjen! Kram // Sofie  Homestaging_roombysofie_vardagsrum_mattor_carpetvista_ soffa_kuddarcykel_homestaging_roombysofieroombysofie_homestaging_styling

Bild: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Sneak-peak…”

  1. Hej! Söker med ljus & lykta efter denna ¨trådfåtölj¨fast i vit & blev så glad när jag ser den här hos dig…för då kanske du kan hjälpa mig var jag kan hitta den? tackar på förhand och för en alltid så inspirerande blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *