Ofärdigt kök, födelsedag och reklamstyling

Den här köksrenoveringen löpte på bra fram tills i måndags. Stommar, kakel, tapet och våra fina porslinslampor är på plats, men en försenad vask från Italien och en blandare som inte håller tätt har satt käppar i hjulen för oss. Vi får se lite vad som händer idag och allt löser sig till slut. Det finns värre saker. Bilderna visar lite känslan av köket och fototapeten som löper från matplatsen in i köket heter Concreate Wall.

Igår var det jobb långt in på småtimmarna. Jag ska nämligen alldeles strax packa in mig själv och massor av stylingrekvisita för en reklamplåtning åt en av Sveriges största el-leverantörer. Ja, ni vet det företaget som har tre bokstäver och röd logga. Vi är ett stort team. Två fotografer, reklamfolk, tre stycken par i olika generationer och jag som stylist. Ska bli SÅ skoj! Ett ypperligt sätt att fira sin födelsedag på. Önskar dig en fin fredag! Kram // Sofie 

KÖK Lampor

Bilder: room by sofie via instagram

5 reaktioner på ”Ofärdigt kök, födelsedag och reklamstyling”

  1. Hurra hurra hurra på din dag Sofie! Spännande sätt att fira den på. Så fint det blir i ert kök! Och du det här med renovering. Vi har två hanverksfirmor hemma. De ena jobbar på. Men de andra (som skulle varit färdiga idag) kom och hämtade nyckel igårmorse och åkte sen. Och har inte kommit tillbaka än. Va faaan. Önskar att jag utbildat mig till hantverkare istället så nåt hade blivit gjort. Typ. Kram och hurra!

  2. Pingback: STAR 3 - till köket | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *