Tjugotalsvillan

Då renovering ständigt pågår här hemma, har jag haft lite svårt att släppa in ett ”reportage-team” för fotografering. Men när jag blev kontaktad av en av Sveriges största morgontidning kunde jag liksom inte tacka nej. Flera redaktionella sidor är bra publicitet för en småföretagare som mig. Tack för alla fina hejarop på FB, instagram, sms och telefon! Jag är överväldigad. Önskar dig en fin start på veckan! Kram // Sofie  

koppar stilebenroom by sofie

Bilder: David Bergström

1 reaktion på ”Tjugotalsvillan”

  1. Hej Sofie, Fint reportage i Sydsvenskan. Verkligen treligt hem ni har.
    Jag kunde inte låta bli att lägga märke till att du hade mitt ”Pluto”bord i din atejé. Det vita oregelbundna bordet med metallben. Det var kul. Jag är själv formgivare verksam i Malmö, det hade varit kul att samarbeta med dig om du skulle stöta på ett lämpligt projekt.
    Gå gärna in på min hemsida och titta på olika projekt jag har gjort.

    Ha det fint
    Hälsar Thomas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *