Pimpa din Malmbyrå

Får ofta frågan från personer som bor i hyresrätt, hur de kan färgsätta sitt hem utan att måla väggar eller tapetsera? Jag brukar svara; Stora härliga mattor, färgstarka tavlor eller kanske en ny mönstrad soffklädsel. Eller så kanske man kan förnya sin Malmbyrå som på bilden nedan. För vem har inte en Malm-byrå hemma? En funktionell och stilren byrå med plats för såväl kläder eller leksaker till barnen.

Inredningstips: Har du kanske också tröttnat på din björkfärgade Malmbyrå och vill få ny energi i rummet? Då kan du med enkla medel ge rummet ett nytt uttryck. Här har man använt sig av plastfilm (…finns i välsorterade färgaffärer och på Panduro) som enkelt klistras på lådfronterna. Gör en plan för vad du vill förmedla med rummet, färger, tema etc. och välj utifrån det. Belysningen och en gosig matta höjer känslan. Detta rum skulle kunna vara ett kombinerat lekrum / gästrum. Malm_byrå_ikea_färg_inredning

Bild: via Ikea Livet Hemma

2 reaktioner på ”Pimpa din Malmbyrå”

  1. ”Gör en plan för vad du vill förmedla med rummet, färger, tema…” -> den meningen snor jag eftersom jag har köpt en stuga i Småland (och därmed förverkligat en många års dröm – fruktansvärt skräckinjaganade att göra en dröm till verklighet) och liksom kan börja från början (vilket är stressande, men jag ska lära mig att ta det lugnt och låta rummen växa fram).

    Så…ikväll ska jag sätta mig ner och fundera vad jag vill ha sagt med de olika rummen.

    Tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *