Det var en gång…

Min nya lokal börjar ta form och jag är glad att få ett rekvisitalager med milsvid utsikt över åkrarna. Idag åkte jag förbi och knäppte några bilder. Längtar efter att få fylla mina lagerhyllor här, placera ut mina soffor, arrangera matplatser och längtan att få rensa ut, sälja av och få grym ordning är just nu stor. De ska bli fantastiskt att ha en utställningsplats där jag kan testa olika rumskombinationer, innan jag packa bilen sticker ut och homestagar eller stylar för fotografering. Jag vill ha ett podie med ett arbetsbord, vid något av fönsterna där jag ska skapa en kreativ skrivarplats för mig själv. Där vill jag kunna knåpa på texter och titta ut över åkrarna. Kanske leva ut min dröm om att skriva en bok. Möjligheterna är många, i detta, som för längesen var ett gammal grisstall. Snart ska jag förvandla det till ett coolt rekvisitalager. Det var en gång ett gammalt grisstall… Fortsättning följer mina vänner! Kram // Sofie  

Utsikt IMG_2331IMG_2330

Bilder: room by sofie

 

1 reaktion på ”Det var en gång…”

  1. Så fint, stort, öppet och fräscht det har blivit!! Kommer att bli helt perfekt. Säg bara till när/om du vill ha hjälp med att flytta in och organisera! 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *