Vårt vardagsrum.

Började fredagen med morgonträning på gymmet. Precis som gamla goda dagar. Under fyra år instruerade jag Body Pump kl 07 varje torsdag morgon och det är helt klart den bästa starten jag kan få på dagen! Tack Rosa för att du drog med mig! Nu är jag peppad att staga färdigt i Ljunghusen. Ett jobba jag påbörjade igår. Dagens inspiration får bli bilder på vårt vardagsrum. Här ser ni räcket som vi fick på plats i början på sommaren (tror inte jag visat!). Lite justeringar av grinden och en riktig glasskiva ska på plats. Vi är nöjda. Nästa projekt är köket som ni vet. Trevlig helg! Kram // Sofie 

På bordetIMG_2187

Bilder: [room] by sofie 

6 reaktioner på ”Vårt vardagsrum.”

  1. Så bra det blir! Man skulle ju kunna tro att du är inredare:)
    Jag var en av dem som släpade mig upp till pumpen kl 7 o saknar det massor! Hade dock för mig det var tisdagsmorgnar…

    1. Åh, ja jag är sugen på att börja morgonträna oftare! Det bästa!!! Med företag och småbarn känns det som den bästa tiden att få in träning på vardagarna. Jag körde torsdagar 07, det fanns även ett klass på tisdagar :))!!

  2. Sjukt snyggt!!! Så lagom med färg, lite svart/grått/vitt perfekta mixen som kan vara svår att få till. Om man inte är proffs så klart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *