Creative mood.

I morgon ska jag presentera ett inredningsförslag till en kund här i Lund. En härlig nybyggd takvåning om 114 m2, med tilltagna terrasser och ljusa rum. Familjen har sålt sitt stora hus utanför stan och vill börja om helt. Nya färger, möbler, belysning mm. Min utmaning är att jobba med material och färgsättning för att skapa lägenheten, ombonad, varm och trivsam.

Inredningstips: Det är lätt att köra fast i gamla hjulspår när man inreder. Ett sätt att få nya infallsvinklar i sitt egna hem, är att ta ut alla saker ur rummet och börja om. Samtidigt som alla saker är ute målar man om väggar, tapetserar och fräschar upp golv om det behövs. Därefter ställer man frågor till sig själv vad rummet ska användas till, vad behöver jag? Gillar jag dessa möbler eller ska jag sälja och spara ihop till några nya? Måla inte vitt ”bara för att” och sätt inte tillbaka saker ”bara för att”. Fynda och sälj på blocket.se och andra sajter. Ett smart sätt att skaffa sig ett drömboende med små medel.

En puff tycker jag är en perfekt möbeln i såväl hall, vardagsrum som sovrum. Denna kommer från Gubi är som en hel soffa med ett bord på toppen. Supercool och udda tycker jag! Kram // Sofie 

gubi_puf_lounge_300_dpi

Bild; Gubi .dk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *