Spännande inredningsprojekt.

Första veckan efter semestern gick lite väl snabb. Jag hade planer på att uppdatera bloggen lite flitigare än vad som getts möjlighet men jag skyller på att jag varit lite svårstartad. Stockholmsvänner landade på skånsk mark i torsdags och vi har haft fina dagar tillsammans. Den svenska sommaren håller i sig, så i ärlighetens namn har det inte heller varit lockande att bänka sig framför datorn heller. Kvällsbad, promenader och middagar i trädgården har varit mer lockande. Det gäller att passa på.

I veckan påbörjade jag ett ganska omfattande inredningsprojekt i Helsingborg som jag kommer jobba med i höst. Många likes och hejarop på instagram @roombysofie, tack för det! I fredags lämnade jag in mina förslag på färgsättning av alla ytskikt såsom; väggar, golv, snickerier, kök mm och min planering för inredning, till konferensrum, samtalsrum och kontorslandskap kommer ta fart när målaren gjort sitt. En del väggar kommer rivas för att öppna upp denna enormt charmiga kontorsbyggnad med anor från 1700-talet. Bjuder med några förebilder… 

Bilder; room by sofie

5 reaktioner på ”Spännande inredningsprojekt.”

  1. Pingback: Arbeta tillsammans. | [room] by sofie

  2. Pingback: Fredag | [room] by sofie

  3. Pingback: Lampor i världsklass. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *