En förmiddag med möte…

Idag var hela familjen ute ut huset innan kl 8. Hej måndag! Mina möten på förmiddagen har avlöst varandra och första stoppen var med ett gäng härliga mäklare på Limhamn. Därefter tittade jag på ett homestagingjobb i centrala Malmö och sista stoppet var hos en kund i Bunkeflo, som jag hjälpt med heminredning, färgsättning och detaljer under våren. SÅ roligt att komma tillbaks och se vilka förändringar som skett. Mycket var på plats och idag spikade vi soffbord som var hemma på prov. Det blev gråa Bella-bord från Hay. Inredningsstilen är en skön mix av såväl Ikea, Tom Dixon, Svenskt Tenn mfl. Svarta Wegnerstolar transporteras två i taget från Danmark denna vecka och slutresultatet kommer bli suveränt. Sneakpeak-collage får ni här och hur fina är inte Superfront skåpen med mässingshandtag. Nu blir det sen lunch och lite trix med nya hemside-layouten. Kram // Sofie

20130812-133849.jpg
Bild; room by sofie

2 reaktioner på ”En förmiddag med möte…”

  1. Såg dig/din bil utanför jobb (Noblessa på Baltzarsg.) idag 🙂
    Kan tänka mig att det är väldigt kul att få se resultat från dina förslag om förändring, att kunden tagit till sig dina tips och ideér!
    Ha en skön kväll!

  2. Hej!
    Vilken rolig blogg och så snygg stil du har! Vet du vad namnet är på svenskt tenn tyget som är på bilden ovan? det är så snyggt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *