Design Trade Copenhagen

Det var precis som jag hade hoppats på Design Trade-mässan igår. En mindre mässa med ett bra utbud av såväl utställare, unga talanger och bloggare. Längre ner i inlägget hittar du lite fakta om denna nya mässa samt länkar. Det kommer flera inlägg idag och i helgen med egna bilder och tolkningar från mässan och i detta inledande inlägg kommer jag börja med en hyllning till –Bloggers Zone.

Ett gäng bloggarna från Sverige, Norge, Polen, Frankrike mfl hade samlats i ett område. Alla hade fått var sin monter att styla och nedan visar jag delar av resultatet. Även mötesplatser och skrivbord där nätverk och möten med mellan företag och bloggare kunde ske under ordnade former. Toppen! Fick bland annat en trevlig pratstund med La maison d´Anna G som berättade lite om upplägget som Anna, Emma och Desiree gjort. De hade slagit ihop sina tre montrar till en stor, där alla stylat upp delar ur ett hem. Arbetsplats kombinerat eller integrerat med matplats och en vardagsrumsdel. Väldigt inspirerande och roligt upplägg då dessa sköna bloggerskor, som bekant har liknande inredningsstil. Montern hade de inrett modernt, skandinaviskt, grafiskt, med svart i olika nyanser och material som bas. Och såklart med väl valda detaljer som drog uppmärksamhet till sig.

Fakta om mässan; Bella Center presenterar denna vecka en helt ny designutställningen som lanseras på begäran av branschen och kommer att bli ett internationellt evenemang för samtida dansk och internationell design. Mässa är en satsning och kommer att vara en internationell händelse för alla som kräver de senaste produkterna, trenderna och kunskap inom design och inredning. Design Trade Köpenhamn bygger på Köpenhamn som en design metropol. Utställare kommer att utgöra en mix av etablerade danska och nordiska varumärken och växande lager av dansk design och inredningsföretag. Design Trade vill skapa en toppmodern totalupplevelse i en inspirerande, kreativ och social miljö. På Design Trads:s hemsida finns massor med information och en spännande blogg. 

Mycket hiss ska även Nina med norska bloggen Stylizimo ha. I hennes monter såg vi en behaglig färgsättning. ”Vuxenrosa” var hennes eget uttryck och i kombination med marmor och mässing bildar det en fantastisk vilsam färgsättning. HÄR hittar du hennes egna favoriter från mässan.

Bilder: [room] by sofie

6 reaktioner på ”Design Trade Copenhagen”

  1. Hej,
    Trillade in på din blogg för jag också besökte den här mässan. Jag har länkat till ditt inlägg från min blogg för din rapport är jättebra och såååå fina bilder.
    Ha en fin kväll
    Nelya

  2. Pingback: Blogger´s Zone - vad hände? | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *