Ballingslöv, Fiat 500 och SMEG

Världen är bra liten. Igår sprang jag på en gymnasiekompis som jag inte sett på flera år, som numera är köksinredare i Malmö. Hon och hennes chef var på väg till sin leverantör Smeg och passande nog hade vi fått sällskap av härliga Karin och Tove från PR: byrån Trendgruppen. I samlad trupp gick vi för att avnjuta en italiensk stund tillsammans. Lite mingelbilder från igår passar väl bra såhär på fredagseftermiddagen 🙂 .

SMEG hade en liten men fin monter. Man skymtar (…bakom alla snygga tjejer!) ett kylskåp i mattsvart och ett i jeans. Ah, det svarta är ju bara ”to die for”. Fototapet så även SMEG som en bra lösning när kvadratmetrarna var få. I montern på knappt 15 m2 fick det plats; tre stycken Fiatbilar *skratt*, kylskåp, massor med trevlig människor. Mysig och väldiponerad monter! Och sen kan man ju undra vem som inte njuter av att blicka ut över det italienska landskapet. Med bubbel & parmesan avslutar jag dagens rapportering från Design Trade. Imorgon kör vi igen. Alla HAY-freak håll utkik! Kram // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Ballingslöv, Fiat 500 och SMEG”

    1. Hej Anna, du har inte missat! 🙂 Köket blir höstens-renoverings-projekt. Källarrenoveringen ska bli helt klar innan vi sätter igång nästa projekt. Lister, kamin, möbeler etc ska på plats först. Mannen hetsar dock att vi ska sätta igång med köket ;)!!! Lovar att ni ska få följa med på resan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *