Vinnaren är…

Då har Memebers.com utsett vinnaren i tävlingen om ett presentkort att shoppa valfri inredning, märkeskläder och resor. Vi säger Grattis till MARIA som svarade (den 8 JULI, 06:55) maila sofie@roombysofie.se så ser jag till att vinsten hamnar hos dig så snart som möjligt.

Marias motivering, till varför just hon skulle vinna presentkortet lyder såhär. ”Älskar Members men har bara beställt en gång… till ungarna… Hur som blev jag mycket nöjd med kläderna, pris och leverans. Efter snart 15 månader hemma med två små ska jag i Augusti börja jobba igen. Behöver verkligen uppdatera garderoben och få satsa lite på mig själv nu, semesterkassan håller dock inte med. Precis suttit och dreglat över snygga skor från Svea på Members, men klickade mig vidare – så hamnade jag här! Ser det som ett tecken och håller därför tummar och tår för denna vinst skulle sitta lika snyggt som de där skorna…”

1 reaktion på ”Vinnaren är…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *