Mina bilder för Dast.

För två veckor sedan var jag ute på uppdrag åt hustillverkaren Dast. Jag och Elvira tog oss ner till sköna Ljunghusen och landade hos en urmysig familj, med fina barn och söta hundar. Här kommer ett urval av mina egna bilder och min styling som snart ska publiceras på nya hemsidan. Mitt uppdrag var att fånga en varm, ombonad men samtidigt modern interörkänsla, som i detta fall verkligen matchar utsidan och den vackra arkitekturen. Kram // Sofie   

Foto och styling; [room] by sofie

8 reaktioner på ”Mina bilder för Dast.”

  1. Riktigt trevligt inrett och fina bilder! Gillar att du får det att kännas som det är fångat i nuet med små detaljer som att laptopen står upp och jackan/sjalen? ligger på stolen och kuddarna är inte perfekt puffade 😀

    Kul uppdrag som du levererat väl som vanligt 🙂

  2. Tack för fina ord Charlotta! 🙂
    Gillar också soffbilden massor, just för att kuddarna inte är så tillrättalagda. Det var ett väldigt härligt hem! // Sofie

  3. ursnyggt och en jättehärlig känsla i bilderna! skön mix mellanklassiker och att man kan känna att: ”här kan jag bo”. gillade verkligen flowerpottarna på rad och så svanen… någon gång under livstiden ska en sådan liten få flytta hem till mig – har stått länge på önskelistan :).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *