S e m e s t e r

Nu har det blivit dags för mig att ta lite sommarledig. Min första semestervecka innebar en del jobb. Två mindre lägenheter i Malmö blev möblerade / stylade och båda kommer ut till försäljning nästa vecka. Jätteroliga uppdrag båda och som småföretagare är jag så klart tacksam att bli anlitade även i semestertider. Nu har jag dock ”bokat mig själv” i kalendern och koppla bort jobbet, gör jag allra bäst genom att åka bort. Det har äntligen blivit dags att strida kosan mot; Gotland. Varken jag eller mannen har varit där och vi är båda väldigt förväntansfulla. Dela gärna med dig om du har något smultronställe vi inte får missa. Något mysigt kafé eller restaurang som vi bara måste äta på, någon turistfälla, en mysig avsides strand eller varför inte en tokig loppis! Allt av intresse. Kram // Sofie 

Bild: via Visitsweden

5 reaktioner på ”S e m e s t e r”

 1. Hoppas du får en underbar vistelse där… Turistfälla eller inte men creperiet mitt inne i Visby måste ni bara gå o äta på!! Underbart gott! O Fårö måste ni oxå besöka och kanske inhandla ett o annat fårskinn!! Kraam på dig!

 2. Ett besök på Verdus veranda i Hablingbo är mitt tips, massor av fin inredning i supermysig miljö!
  Om du gillar auktioner brukar det vara några varje helg, tex i Klintehamn och Smågårde i närheten av Tofta.

  Kul och inspirerande att titta in på din blogg tycker jag!
  Ha en härlig gotlandssemester!

 3. Bästa tipsen från mig idag är kanelbulle och kaffe och ev finshopping på Skulpturfabriken i Slite med efterföljande bad på stranden i Slite vid fint väder. Toggas byggåtervinning lite utanför Visby, o såklart Rute Stenugnsbageri! Ser fram emot att följa dig! Ha en underbar semester, kram!

 4. jag håller med – fårö är ett måste! fantastiskt! och håller med än en gång med fårskinnen – omöjligt att få tag i så fina någon annanstans och extra roligt att ha just gotlandsfårfällar. njut av denna fina ö och ha en alldeles härlig paus!

 5. Härligt med Gotland! Många bra tips ovan, tex Toggas byggåtervinning (precis vid flygplatsen). Östergarn/Kattarhammsvik/Ljugarn är mysigt utflyktsmål, där hittar du Tove Admans egen butik och härliga Sandviken och Katthammarsviks rökeri. Mat: Suppers är ett måste (boka bord), Gula huset är mysigaste cafeet, Hästbacken Saluhall & Bar har bra lunch, Ejmunds och Lilla Bjers gårdsbutiker som är värda ett besök.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *