Vinn inredningsvänlig konst.

Minns ni framgångsrika bloggerskan Linda Palla, för en del mer känd som ”Living like Linda”? Inredningsbloggen har hon lagt ner och ägnar nu all sin lediga tid åt konsten. Linda driver ”Galleri Palla” där hon säljer inredningsvänlig konst och gör tavlor på beställning efter kunders önskemål. Hon ställer ut sina verk på företag och butiker och hade en framgångsrik försäljning på konstrundan i påskas. Tavlorna målar hon i olika blandtekniker.

Från och med ikväll och en vecka framåt har du chans att vinna en av hennes tavlor; Chanel No. 9 i storleken 64×84 cm. Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att gilla ”Galleri Palla” på facebook HÄR samt svara på frågan; Vad anser du vara den viktigaste ingrediensen i en vacker tavla? (Färg, storlek, uttryck etc.) Tävlingen pågår tom 27/6 kl 23.59 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! 

Bild: Linda Palla

16 reaktioner på ”Vinn inredningsvänlig konst.”

 1. Hej!

  Den absolut viktigaste ingrediensen, det som gör skillnaden mellan en helt ok tavla,
  och en som nästan får mig att svimma av hänförelse, det är färgen, och i viss mån
  motivet…. Och den här, Chanel No. 9 är ju helt fantastisk fin i sina färger!

  Gillar på fb (Marie L-m)
  Ha det så fint i midsommar/ Marie

 2. Vilken fantastisk tavla! Love it!!
  Jag tycker det är så olika vad som är viktigast. Ibland faller jag för färgerna och tycker det är jättefint med starka fina färger. Men andra gånger gillar jag även grafiska Svart/Vita tavlor/konst!
  Hemma har jag allt från 2 åriga sonens färgglada konstverk, till fotokonst, till grafiska motiv på väggarna! Är väl en allätare 🙂
  GLAD MIDSOMMAR!!
  (Gillat på FB)

 3. Hallåj på torsdagskvisten!
  Enligt min mening så är de skönaste tavlorna där konstnären gått helt nuts med färger, tryck och motiv och precis som Linda Palla använder sig av olika tekniker. Så jävla snyggt! Denna tavla hade varit dödsskön på en av våra väggari våran 60-talslägga! Puss

 4. Jag gillar när konstnären jobbar med olika färger o tekniker som skapar djup i tavlan. Det fångar ögat. Jag gillar oxå när man ser flera lager färger som riktigt sticker ut. En skitcool teknik jag sett min mamma använda är att lägga på massor med oljefärg på en glatt duk o sen ”plocka av” färgen med thinner (eller vad det nu är man tunnar färgen med).
  Har gillat på FB o skulle bli superglad för tavlan=)

 5. Skulle nog säga att ett eget uttryck är det viktigaste. Behöver inte vara ett synligt självklart motiv utan den ska tilltala mig när jag ser den.

 6. Vad som får en tavla att få rummet extra magiskt är när den tar upp någon färg eller ton som finns i rummet. Helheten blir då total och rummet får ett lugnare intryck.

 7. Karin Stjärnkvist

  Jag fångas av olika saker i en tavla, en stämning, ljuset, färgvalet, motivet, det är olika. Det viktigaste för mig är att tavlan ”talar till mig” och pryder sin plats. Just nu har jag en stor, vit vägg i vardagsrummet som behöver en stor tavla. Kanske blir det denna, hoppas på tur!

 8. Alla tavlor är vackra på rätt ställe, rätt omgivning, en picasso gör sig inte på samma plats som barnens fina teckning men båda vackra på sitt ställe. Chanel no. 9 är dock vacker både i färg o form o skulle va superfin ihop med min kivi jag fick i helgen som inte vill känna sig ensam

 9. Underbart fin tavla!
  Oftast faller jag för färgerna..(…men…tröttnar snabbt.)..det jag söker och önskar mig är en tidlös tavla, vilket jag tycker denna är.
  En tavla skall förmedla en känsla och ge utrymme att drömma sig bort..
  Håller tummarna:)

 10. Vad anser jag vara den viktigaste ingrediensen i en vacker tavla? För mig är det viktigaste i en tavla minnen! Hur den hamnade hos mig; gåva, vinst, eller beställd! Viktigt är vilka minnen den visar; familj, semester, vänner, familj favorit stad, eller annat. Vad jag ser i tavlan reflekterar inte alltid vad konstnären tänkt när den gjordes, men det viktigaste är vad den får mig att minnas när jag ser på den!!

 11. Otroligt svår fråga. Det är ju så beroende på alla möjliga faktorer. Det viktigaste för mig är att tavlan säger något. Att den har något som jag inte kan motstå. Det kan vara motivet, färgerna eller hur den gör ett rum perfekt.

  Trevlig sommar!
  Malin

 12. Tavlan mitt i prick!! Fantastisk tycker jag! För mig måste tavlan kännas spännande, bjuda på nåt nytt när man slänger en blick och för att åstadkomma det spelar färg, uttryck och komposition roll. Iiiiiih hoppas jag vinner!! Obs. Har liked på fb.

  MVH
  Isabell

 13. En tavla för mig är något som tillför något mystiskt med samtidigt lugnande till rummet. Jag gillar när man tolka in motivet lite utifrån humör och kanske ändra inredningsdetaljer till hur man vill att tavlan ska uppfattas på just sin plats och till den person som äger den.

  Det behöver egentligen inte vara så mycket färg utan viktigast är kanske att den som skapat tavlan har tänkt till och försökt skapa en mening utifrån den tanken. Personligen gillar jag rosa och turkost men även orange i kombination med naturmaterial.

  Likat på fejjan!

  /Ida B

 14. Jag håller med Fredrik Vretman: // Konst är till för att erbjuda betraktarna möjligheten att få se världen i ett annat ljus. //

  Det uppskattar jag i en tavla är att någon ger mig möjligheten att se något som jag annars aldrig skulle sett eller haft möjligheten att föreställa mig. Om den dessutom får mig att känna en känsla – oavsett om det är lugn, glädje eller förvåning så har konstnären lyckats!

 15. Caroline Lindgren

  Tidlöshet! Absolut. Konst är för mig en känsla. Gilla el inte gilla vid första blick. Något varaktigt. Gillade denna skarpt. Annars kallar jag det mode, ngt jag byter ut efter sinnesstämning. Så är det med mycket idag. Vissa objekt faller man för och passar in i sin stil o känsla. Denna passade in i min stil o känsla. Go kväll.

 16. Pingback: Vinnaren är... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *