Inredningstips; Förändra med färg

Startade fredagen med sovmorgon. Ni som följer mig på instagram; @roombysofie har redan sett att jag idag har ”Casual Friday” på jobbet. I shots och t-shirt jobbar från soffan till skillnad från igår, när det var möten och jobb hos kund och en helt annan dresscode.

Inredningstips; Idag vill jag tipsa om hur du med små medel kan förändra och få ny energi i ditt hem. Innan du kastar ut eller säljer av din möbler, för att du tröttnat eller känner att du vill ha en förändring hemma, kan du börja fundera på vad som händer om du skulle måla golvet. Tänk er en hall, ett bibliotek eller ett arbetsrum eller kanske barnrummet. Varför inte lite färg på golvet, som här. Piggar upp vilka beige, grå, vita, svarta och möbler. Bara för att jag säger färg så behöver det inte vara en stark kulör som här, utan en ljusrosa pastellig färg ger ett lika bra resultat. Varför inte ett gult köksgolv i sommarstugan? Ett inredningstips till dig som vill förändra med ganska små medel. Nästan alla golv går att måla, se bara till att du har rätt färg. HÄR hittar du en bra länk.

Bordet ni ser på bilden är en av Ikeas första produkter. Det är Lövet som i augusti kommer återlanseras. Häng på låset säger jag bara. Det kommer gå som smör i solsken… 🙂 !!!

Pressbild; Ikea

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *