DIY; Pimpa dina köksluckor

Att denna gröna ”pastell-mintiga” nyans varit vårens stora samtalsämne, har nog inte gått någon inredningsintresserad förbi. Soffor, väggar och andra inredningsdetaljer har vi sett och bilderna visare hur fint färgen gifter sig med en modern köksinredningen i en äldre lägenhet. Men nu var det inte färgen, utan knopparna som jag vill lyfta fram i detta inlägg. Har ni sett vad personligt det blev att addera några Dots som handtag på luckorna? Jag blev ärligt talat mållös när jag såg bilderna. En behaglig övergång med ekfärgade knoppar och tro mig, detta är förmodligen en idé som jag själv kommer sno rakt av i vårt egna nya kök som planeras för fullt! Bilderna hittade jag HÄR. 

Nu skiner solen här i Lund och jag ska hämta upp barn och lekkompisar från dagis och fritids. Hoppas ni får en skön måndagskväll! Kram // Sofie 

Bilder: via Bolaget.

2 reaktioner på ”DIY; Pimpa dina köksluckor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *