Idag föreläser jag på Ikea.

I skrivande stund sitter jag på tåget till Älmhult. Ikväll ska jag nämligen medverka i ett Ikea Family seminarie på varuhuset. Temat lyder: Duka upp till fest! Väl på plats ska jag kreera fritt på två bord. Ett med bröllopstema och ett lite mer avslappnat för grillfesten. Marknadsavdelningen har bestämt bord, stolar och porslin -resten ska jag skapa. Kvällen tänkte jag inleda med att visa ett tjugotal ”slides” där jag kommer visa vackra och inspirerande dukningar på olika teman samt ge allmänna tips och råd gällande dukning. Självklart blir det mingelbilder och dukningar här på bloggen imorgon! Fortsatt fin onsdag! Kram // Sofie

Bild: Livethemma.se

1 reaktion på ”Idag föreläser jag på Ikea.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *