Bilder från inredningskursen!

Efter tågproblem, ersättningsbussar och taxiresor, anlände jag (…en och en halv timme senare än planerat!) samtidigt som mina kursdeltagare till inredningsbutiken Tillis i Växjö. Vi var totalt 14 stycken som minglade, bubblade och hade några jättemysiga timmar. Jag körde min inredningsföreläsning ca 75 min och därefter körde vi en alternativ workshop, där vi på skärmen körde upp och diskuterade alla deltagarnas olika ”inredningdilemma”. Ett sätt för alla att lära sig mer om ”hur man ska tänka” för att lyckas med sin heminredning. Ni som visat intresse för kurserna till hösten, kommer nog få köra denna variant eller en kombination kanske. Har du inredningsbutik eller företag och vill göra något kul för kunder eller anställda? Kick-off eller bara en kundkväll? Kontakta mig på; sofie@roombysofie.se

Nu ska det tränas, njutas lite av värme och sol tillagas kvällsmat. Men jag kikar in senare igen. Då visar jag vad som fick följa med mig hem i från Växjö igår. Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *